Nuorisotyö-lehti 2/2021 puisella pinnalla

Nuorisotyö-lehden numero 2/2021 ilmestyy syyskuun lopussa

Nuorisotyö-lehden seuraavan numeron (2/2021) piti alun perin ilmestyä juuri ennen NUORI2021-tapahtumaa, syyskuun puolessa välissä. Koronatilanteen vuoksi Allianssi siirsi koko tapahtuman huhtikuulle 2022. Tämän johdosta päätimme toimituskunnassa myöhästyttää hiukan lehden ilmestymistä syyskuun 2021 loppuun. Samalla ko. numeron alkuperäinen teema NUORI2021 päätettiin luonnollisesti vaihtaa toiseen.

Nuorisotyö-lehti 2/2021 kulkee nyt teemalla NUORISOTYÖ TOIVOA HERÄTTÄMÄSSÄ. Toivottavasti lehden ilmestyessä pandemiatilannekin on hellittänyt, jotta nuorisotyössä päästään kohtaamaan, näkemään ja kuulemaan nuoria myös kasvotusten. Nuorisotyö-lehden toimituskunta on muuten sekin kokoontunut livenä viimeksi tammikuussa 2020!

Tarjoa juttuideoita tai osta ilmoitustilaa

Tuttuun tapaan meille voi tarjota juttuideoita ja valmiitakin juttuja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nuorisotyo(a)nuorisoseurat.fi. Seuraavan numeron aineiston deadline on 19.8.2021. Lehti ilmestyy viikolla 39.

Jutut eivät aina mahdu printtilehteen. Näissä tapauksissa artikkeli voidaan mahdollisuuksien mukaan julkaista joko lehden seuraavassa numerossa tai lehden verkkosivuilla. Julkaisemme artikkeleita myös pelkästään verkkosivuilla.

Nuorisotyö-lehti ei saa minkäänlaisia valtiollisia tukia, vaan se rahoitetaan kokonaisuudessaan ilmoitusmyynnillä. Jos haluat ilmoittaa printtilehdessä ja/tai verkkosivuillamme, löydät lehden mediakortista hinnat ja ilmoitusten koot. Lisätietoja ilmoituksista ja aineistoista antaa Juuso Halonen (p.+358 (0) 841 541 680 / juuso.media10@gmail.com).

Mahdottoman mukavaa kevättä ja tulevaa kesää toivottavat,

päätoimittaja Esa Linna
toimitussihteeri Sini Padilha
toimituskunta: Iija Filén, Petra Göös, Tomi Kiilakoski, Jarmo Kokkonen, Virve Liljeström, Antti Rantaniva ja Sirpa Räikkönen
taittaja Joni Sivonen

Jaa